Sykling uten alder

Sykling uten alder. "Med rett til vind i håret"


Å være sykkelpilot på en slik sykkel er knakende hyggelig både for den som sykler og for den/de som får seg en fin sykkeltur. 

Syklene er batteridrevne og ikke tunge og sykle. Det som er det viktigste er å sykle sakte og ta det pent i svingene. Du/dere vil få og må ha en trygg og god opplæring før dere melder dere som aktive piloter og kan ringes til når noen har lyst til å komme ut å få litt vind i håret. Det skal ofte ikke lange turen til før man forstår at dette er virkelig stas. Og,,,,,,sykkelen er stor, men går fint inn i heisen opp og ned fra fjellet. Den som sykler skal ha hjelm og den som sitter på velger dette selv men det er ønskelig at den brukes. Her er det mange muligheter langs det nedlagte jernbanesporet, langs brygga, en tur til Hagemann eller kanskje på besøk til noen.

Våren 2023 vil vi ha 2 sykler stående på Kjær Aktivitetssenter og vi ønsker og sette opp en dag hvor vi prøver å få  sykkelturer med værforbehold. Det vil her være påmelding på senteret etter "først til mølla" prinsippet.

Vi har også 2 sykler på Holmestrand bo og Behandlingssenter som også trenger flere som kan sykle dem.  

 Det er plass til termos og kaker så her kan det bli mye hygge og mange historier. En av historiene kan du se her ifra Danmark hvor det hele startet for mange år siden.  https://youtu.be/c8qhAEuljxU 

Så ønsker du og melde deg kan du bare ringe meg på 47656901 eller sende en e post til rina.winnem-tonder@holmestrand.kommune.no   https://youtu.be/O6Ti4qUa-OU eller registrere deg her på siden vår. 






2024 © Holmestrand Frivilligsentral